Hur särskiljer du två saker som vid första anblicken ser likadana ut? Det är inte helt lätt. Det gäller även din bostadsrättsförenings fastighetsförsäkring. Det finns nämligen viktiga skillnader mellan olika försäkringsbolags villkor. Vi hjälper dig att tolka och förtydliga för- och nackdelar mellan försäkringar, så att beslutet för dig och din förening blir mycket enklare.

Vi jämför försäkringar utan att vara en dyr mellanhand

Bolander & Co är Sveriges ledande försäkringsförmedlare för bostadsrättsföreningar. Det kanske inte är så konstigt, då vi biträtt bostadsrättsföreningar i över 30 år. Erfarenheten har givit oss stor kunskap om detaljer i villkoren och hur försäkringsbolagen tillämpar dessa. Vi tror inte det finns en paketlösning som passar alla, därför jobbar vi alltid med individuella upphandlingar så att lösningen passar just dig och din förening. Det här gör vi inom ramen för den premie din förening ändå betalar, det blir alltså ingen merkostnad. Vårt mål är att ge en så prisvärd och effektiv helhetslösning som möjligt, alltid med full transparens.

Varför välja Bolander Co?

  • Individuella upphandlingar ger dig en anpassad lösning
  • Är vår lösning inte bäst? Då tar vi inte betalt för nedlagt arbete
  • Alltid kostnadsfri rådgivning
  • Både förvaltare och styrelsemedlemmar får råd från våra experter.
  • Få hjälp med t.ex ansvarsfördelning vid skada mellan medlem och förening, myndighetskrav
  • Egen skadeavdelning med erfarna jurister

Varför låta oss se över din BRF:s försäkringsupplägg?

Det finns stora vinster med det. Ofta kan premien pressas, men det är lika viktigt att förstå och veta vad man får för pengarna. Ett uppdrag från oss leder i stort sett alltid till att den befintliga försäkringen kan förbättras. Antingen genom ett sänkt och billigare pris eller förbättrade och tryggare villkor – i det nuvarande bolaget eller genom att placera försäkringen i ett annat bolag. Vi jobbar med alla svenska försäkringsbolag. Kan vi inte presentera en bättre lösning kan din förening alltid återkalla uppdraget utan att vi tar betalt för det nedlagda arbetet. Väljer ni något av våra alternativ ingår vår ersättning i den premie ni betalar, det blir alltså ingen merkostnad.

Alltid kostnadsfri rådgivning

Har det skett en skada? Ska ni renovera fastigheten och vill vara säkra på att ni har rätt försäkringsskydd? Eller har en vattenläcka från en lägenhet i huset spridit sig till en annan? Oavsett vad du eller föreningen du representerar har för frågor kan ni som kund hos oss alltid ringa och få kostnadsfri rådgivning från någon av våra jurister eller experter. Vi utgår alltid från din förenings bästa och vad som i längden passar för er.

Varje BRF är unik – det ska även ditt försäkringsupplägg vara.

För att förhandla fram de bästa försäkringslösningarna ser vi till varje bostadsrättsförenings unika behov. Hos oss finns inga universallösningar- Vi gör individuella upphandlingar för varje bostadsrättsförening. Det gör vi för att du ska få en så stark helhetslösning anpassad för din förening och till ett så bra pris som möjligt.

Vill du bli kontaktad?


    *Obligatoriskt fält
    Genom att klicka på ”Skicka” godkänner du vår hantering av personuppgifter.